Voorbereiding
Meng de melk en de eieren met een garde in een beslagkom. Sijd de frambozen vervolgens doormidden. Maak daarna de frambozenjam iets warm en voeg de frambozen toe. Snijd de mintblaadjes in dunne reepjes.
Final Touch
Zet een grote koekepan op middelgroot vuur en laat daar twee eetlepels margarine in uitbruizen maar niet kleuren. Haal het suiker brood door het melk/ei mengsel en bak deze goud bruin in de pan. Let op: dit duurt niet langer dan een minuut aan beide kanten. snijd het Suikerbrood doormidden en rangschik het op een bord, drappeer de “frambozen marmelade” er over-, tussen- en naast het krokant gebakken suikerbrood. Leg er een bol vanille roomijs bij en strooi de gesneden mint eroverheen en dan gaat het genieten pas echt beginnen! Eet smakelijk!
Ingrediënten voor 4 personen
8 sneetjes Fries suikerbrood
1 dl melk
2 st eieren
1 doosje frambozen
100 gr frambozenjam
10 mintblaadjes
2 eetlepels margarine
4 bollen vanille roomijs